top of page

Klanten ervaring​en


Wandmeubel en koof voor elektrische openhaard


Onze eerste ervaring met Joost. Zeer prettig! Snel schakelen, meedenkend, uiterst vriendelijk, hardwerkend en flexibel. Het wandmeubel, zie foto’s, is mooier en sfeervoller geworden dan we hadden verwacht. Na de eerste klus heeft Joost nog een aantal opdrachten tot in de puntjes voor ons uitgevoerd. Samengevat TOP dus!

Review van Hugo Kraakman, Heiloo

Kast in gang


Joost heeft bij ons een kast onder de trap gemaakt. Wij zijn er super blij mee geweldig werk geleverd!

Review van Sabra Harraz, Tiel

Zolderkast maken en tussenwand vervangen

We zijn zeer tevreden over het het eindresultaat en de totstandkoming ervan.

Joost kon snel beginnen en heeft een prachtige kast en nette tussenwand gemaakt.

Wat we vooral waarderen is het oog voor detail en het meedenken van Joost om tot een mooi ontwerp te komen.

Joost is een harde werker en maakt lange dagen, waardoor alles snel klaar was.

| Dhr. Maijer, Heerhugowaard


Kast in trapgat

Deze vakman is voor de 100% aan te raden. Joost heeft bij ons op een zeer vakkundige wijze een trapgat dicht gebouwd. Hij is na de klus zelfs nog een paar keer langs geweest om het schilderwerk te bekijken en waar nodig heeft hij de kast nog mooier gemaakt. Kortom, een vakman waarmee het fijn zaken doen is!!

| Dhr. van Veenendaal, Schagen

Van dressoir tv meubel maken

Joost heeft van een oud kastje een TV-kastje gemaakt met TV-lift. Vakmanschap is meesterschap. Het is heel degelijk en vakkundig gemaakt. Het was puzzelen om het oude kastje stevig te maken en te zorgen dat alles er in past. Joost heeft heel innovatief allerlei oplossingen bedacht. Zelfs de handmatige knop van de bediening van de TV-lift zit à la James Bond verborgen achter een ornament dat weggeklapt kan worden. Verder heeft hij het kastje ook nog van buiten mooi gerestaureerd. Kortom het resultaat is prachtig geworden en ik ben erg tevreden over de aanpak van Joost en de communicatie over dit projectje. Hij begreep precies wat ik bedoelde en wilde.

| Dhr. van der Loo, Amsterdam   

Kast voor stereo/tv/comuter op maat

Dhr van Leeuwen is een vakman met heel veel geduld. Denkt mee met de opdrachtgever. Aanpassingen zijn geen probleem. Wij hoefden geen aanbetaling te doen wat veel vertrouwen gaf. Is altijd op tijd. Komt terug om er zeker van te zijn dat het goed is. Wij zijn zeer tevreden.

| Dhr. van Diepen, Castricum

Offertes zijn vrijblijvend en gratis!!

bottom of page